Изтегляне на дипломната работа

 

Цел на дипломната работа:

 

Да се създаде изцяло функциониращ уеб сайт, в който да могат да се добавят различни модели смартфони и техните технически характеристики - година на производство, размер дисплей, операционна система, капацитет на батерията, честота процесор, разделителна способност на камера и др. Освен това да има опция за търсене и сравнение на модели, както и публикуване на новини

 

Задачи, произтичащи от целта:

 

  • Да се проучат технологиите и средствата необходими за реализирането на дипломната работа

  • Да се направи анализ на функционалните и нефункционалните изисквания на системата

  • Да се проектира система която да предоставя необходимите функции

  • Да се реализира проектираната система

 

За да стане този сайт напълно функционален трябва да се разработи CMS система, която да предоставя възможност на администратора и посетителите на сайта необходимите функции.  Сайта трябва да се раздели на две отделни части – потребителска и администраторска.

 

Клиентската част трябва да предлага на посетителите достъп до въведените в системата данни – новини и смартфони. Административната част на сайта трябва да предлага възможността да се правят промени по базата от данни, като се въвежда, редактира и изтрива информация  по определени правила и критерии. Достъпа до там трябва да се осъществява само след въвеждане на правилно потребителско име и парола.